Skwirrel biedt een eenvoudig PIM systeem waarbij DAM geïntegreerd is. Geen gedoe met externe opslaglocaties en/of koppelingen, alles tezamen op een plek. Met webservices kunnen deze gegevens worden gedeeld met andere systemen/platformen, zoals 2BA en/of website/shop.

Kortom één centrale omgeving voor al uw product gerelateerde data.

Vanuit een gebruiksvriendelijke omgeving is een onbeperkt aantal producten en verkoop eenheden te voorzien van meertalige omschrijvingen, marketingteksten, ETIM dynamisch) kenmerken en bijlagen zoals afbeeldingen, montagehandleiding, gebruikershandleidingen, certificaten, video etc.

Door inrichting van rollen kunnen verantwoordelijkheden worden gescheiden, denk hierbij aan Henriette die afbeeldingen bijhoudt en Henk die artikelkenmerken toevoegt aan de ETIM classificatie of Harry die technische tekeningen toevoegt.

Wilt u ook grip op uw data met een eenvoudig systeem met een lage leercurve? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie bij u op de zaak.