Geef uw producten de weergave die het verdient!

Gun uw producten het podium die het verdient, en ga aan de slag met Skwirrel 360 graden productfotografie en productstills.

Geef uw digital assets een boost!

 

Slechts 0.52% van de consument heeft de voorkeur voor 1 afbeelding.

Consumentenbehoefte:
1 afbeelding 0.52%
Meerdere afbeeldingen 33.16%
360º weergave 60%
Productvideo 85%

360 graden visuals

Mensen zijn visueel ingesteld en daarom is het belangrijk dat uw producten goed in beeld gebracht worden bij datapools maar vooral ook op uw website of in uw webshop. Skwirrel heeft daarom geïnvesteerd in een 360⁰ imagemaker. Wij kunnen uw producten fotograferen in een cabine waarbij 360 graden foto’s of filmpjes gemaakt kunnen worden.

 

De combinatie van ons PIM systeem en de productfotografie maakt het mogelijk om direct productfoto’s te kunnen toevoegen aan de product informatie. Wij ontzorgen u graag van a tot z door u te begeleiden om uw producten zo goed mogelijk op uw webshop te kunnen aanbieden.

 

Bij de 360 graden fotografie worden de producten volledig rondom gefotografeerd. Voor de details en om alle zijden van een product te tonen is dit eigenlijk onmisbaar. Het is ook mogelijk om de foto’s af te spelen als een filmpje.

Standaardiseer je product foto's

Een goede foto maakt dat het product eerder verkocht wordt.

Skwirrel wil u hier graag bij helpen en daarom hebben wij geïnvesteerd in een fotomachine, met deze fotomachine kunnen we een repeterende kwaliteit aanbieden voor productfoto’s nu en in de toekomst.

Wij ontzorgen u graag van a tot z door u te begeleiden om uw producten zo goed mogelijk op uw webshop te kunnen aanbieden.

Dit houdt in dat producten zijn voorzien van kenmerken en dat de
filtermogelijkheden goed ingesteld worden, maar vooral ook door alle
attachments bij het product te bewaren en zoals nu ook mogelijk is om
voor u de perfecte productfoto’s te maken.

Productafbeeldingen uit alle hoeken!

Reduceer het aantal retouren van uw producten met duidelijke productafbeeldingen. Dit voorkomt verwarring bij de consument en een betere afstemming van de verwachtingen: what you see is what you get!

Skwirrel adviseert om minimaal een foto van de voor-, zij-, achter- en bovenzijde van uw product te publiceren.