Home // Artikel overzicht

Informatiemarkt

Geplaatst op 31-01-2019 door Skwirrel

Op 30 januari 2019 vond in Soesterberg de bijeenkomst van Ketenstandaard (ETIM) plaats in het kader van Digitalisering in de Bouw. Skwirrel mocht hier ook bij aanwezig zijn om te laten zien hoe gebruiksvriendelijk ons PIM systeem is en dat als je wilt starten met digitalisering je dus inderdaad ook echt heel snel van start […]

Lees meer

Webservice

Geplaatst op 10-01-2019 door Skwirrel

Data heeft weinig waarde als het niet op een eenvoudige en gestructureerde manier uitgewisseld kan worden. Skwirrel heeft daarom standaard een eigen webservice waarmee eenvoudig informatie opgehaald kan worden voor bijvoorbeeld uw webshop en of site. Neem contact op met Jeroen als u meer informatie wenst.

Lees meer

Informatiemarkt 30 januari | Digitalisering in de bouwindustrie

Geplaatst op 28-12-2018 door Skwirrel

Skwirrel staat ook op de informatiemarkt georganiseerd door Ketenstandaard. Op 30 januari is Skwirrel als PIM-partner van Ketenstandaard aanwezig op de informatiemarkt van de bijeenkomst “digitalisering in de bouwindustrie”. Ook u kunt zich nog aanmelden voor deze bijeenkomst via de website van ketenstandaard. De informatiemarkt vindt plaats in de Wintertuin bij het Kontakt der Kontinenten, […]

Lees meer

2BA evenement “Kent u PIM al? Save the date! 27 maart 2019

Geplaatst op 20-12-2018 door Skwirrel

Skwirrel is van de partij bij deze informatieve meeting   De nieuwsbrief is als volgt naar de leden van 2BA verzonden:  

Lees meer

Stop met puzzelen!

Geplaatst op 16-12-2018 door Skwirrel

U handelt in technische producten, niet in data. Dus moeten die data doen wat u wilt en niet te veel tijd en moeite kosten. Skwirrel springt voor u in de bres en temt uw data. Maak kennis met het gebruikvriendelijkste syteem voor het classificeren van producten. Eenvoudig en ambachtelijk geprogrammeerd. De link tussen uw eigen database en de wereld daarbuiten is voortaan supersimpel.

✓ Werkt met 2BA & Installdata
✓ Altijd up to date dankzij Dynamische Etim

Lees meer

Hoe is het met uw datakwaliteit gesteld?

Geplaatst op 14-12-2018 door Skwirrel

Wat is uw datalabel?
Heeft u een A-label of bent u onderweg van een D naar een A? Waarschijnlijk is er nog veel te verbeteren aan uw datakwaliteit maar is het begin lastig. Neem contact op Jeroen (jboon@skwirrel.eu) en laat u informeren over de mogelijkheden van Skwirrel.

Lees meer

Druk bezig met de Skwirrel give away!

Geplaatst op 12-12-2018 door Skwirrel

We zijn druk bezig met onze eigen give away, bent u benieuwd naar het eindresultaat? Geef het aan en wij sturen er één zodra de give-away klaar is.

Lees meer

Productbeheer kost tijd!

Geplaatst op 11-12-2018 door Skwirrel

Skwirrel kan het productbeheer voor u uit handen nemen zodat uw medewerkers alle tijd kunnen benutten om offertes en orders te scoren.

Lees meer

Gerelateerde artikelen in uw webshop etc. vermelden?!

Geplaatst op 11-12-2018 door Skwirrel

Gerelateerde artikelen? Dat kan zonder problemen in Skwirrel.

Lees meer

Wist u dat u in Skwirrel uw producten aan meerdere productbomen kunt koppelen?

Geplaatst op 11-12-2018 door Skwirrel

Meerdere productbomen? Dat kan in Skwirrel!

Lees meer

PIM en DAM in één systeem

Geplaatst op 11-12-2018 door Skwirrel

Skwirrel biedt een eenvoudig PIM systeem waarbij DAM geïntegreerd is. Geen gedoe met externe opslaglocaties en/of koppelingen, alles tezamen op 1 plek. Met webservices kunnen deze gegevens worden gedeeld met andere systemen/platformen, zoals 2BA en/of website/shop.

Lees meer

Skwirrel en ETIM classificatie

Geplaatst op 11-12-2018 door Skwirrel

Merkt u ook dat er veel meer aandacht is voor ETIM en classificatie? ETIM international timmert aan de weg en met alle publicaties moeten wij niet vergeten waar het in de basis om gaat.

Lees meer

Praktijkcase ESZET Handelsgroep in Harderwijk

Geplaatst op 11-12-2018 door Skwirrel

De ESZET Handelsgroep is een groothandel met een zeer uitgebreid programma producten van toonaangevende binnen- en buitenlandse producenten. Omdat klanttevredenheid nauw samenhangt met beschikbare informatie voor de klanten is het belangrijk dat allerhande specificaties en categorisering volgens ETIM, afbeeldingen etc. beschikbaar zijn en kunnen worden aangeleverd aan 2BA.

Lees meer

Niet alleen de speld, maar ook het juiste product

Geplaatst op 10-12-2018 door Skwirrel

Skwirrel is een gebruiksvriendelijk systeem voor het classificeren van producten. Het is dan ook uitermate geschikt voor alle bedrijven die handelen in (technische) producten. Eenvoud, overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de belangrijkste kenmerken van Skwirrel. Met Skwirrel vindt u niet alleen de speld maar ook elk gewenst product in een hooiberg terug.

Lees meer

ETIM 6 basisversie bij 2ba

Geplaatst op 10-12-2018 door Skwirrel

2ba maakt van ETIM 6 hun basisversie, daarmee zal ETIM 5 langzaam maar zeker uitgefaseerd worden.

Lees meer

Waarom ETIM?

Geplaatst op 10-12-2018 door Skwirrel

Skwirrel levert een ETIM classificatietool waarmee gegevens uit een ERP systeem op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier kunnen worden verrijkt. Bestaande ETIM data kunnen met één druk op de knop opgehaald worden uit 2BA.

Lees meer

ETIM in de praktijk

Geplaatst op 10-12-2018 door Skwirrel

Organisaties worstelen al jaren met data en hoe deze in te richten. Problemen als definitieverschillen en data corruptie zijn aan de orde van de dag. Deze problemen nemen nog grotere vormen aan wanneer data uitgewisseld moet worden tussen ketenpartners.

Lees meer

Heeft u vragen?
Jeroen staat u graag te woord.