Niet alleen de speld, maar ook het juiste product

Skwirrel is een gebruiksvriendelijk systeem voor het classificeren van producten. Het is dan ook uitermate geschikt voor alle bedrijven die handelen in (technische) producten. Eenvoud, overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de belangrijkste kenmerken van Skwirrel. Met Skwirrel vindt u niet alleen de speld maar ook elk gewenst product in een hooiberg terug.

Skwirrel is een webbased systeem dat altijd in de nieuwste versie beschikbaar is, zonder dat het u extra geld of moeite kost. Implementatie en herimplementaties zijn dus overbodig.

Het exporteren van bestanden is met één druk op de knop geregeld. En ook het importeren van bestanden met informatie die de fabrikant aanlevert gaat automatisch. Handmatig inkloppen is niet meer nodig. Wij kunnen ook koppelingen voor u maken met bestaande pakketten. Skwirrel sluit aan op ieder ERP-pakket en is ook al gekoppeld met Microsoft Dynamics.

Lees meer over ons PIM pakket.

Inhoud