Skwirrel presenteert 360graden productfotografie: 360Image!

U kent ons van het PIM systeem en de ondersteuning die hierbij nodig is. Wij weten uit ervaring dat goede productfoto’s een extra bijdrage leveren aan de verkoop van producten daarom zal Skwirrel vanaf heden ook productfotografie aanbieden.

Wij hebben een volledig geautomatiseerde 360graden fotocabine en inmiddels al wat mooie plaatjes mogen maken. Wij zien ook onder onze klanten steeds meer vraag naar hoge kwaliteit productfoto’s.

De combinatie van ons PIM systeem en de productfotografie maakt het mogelijk om direct productfoto’s te kunnen toevoegen aan de product informatie. Wij ontzorgen u graag van a tot z door u te begeleiden om uw producten zo goed mogelijk op uw webshop te kunnen aanbieden.

Naast de standaard productfotografie kan er ook gekozen worden voor 360graden fotografie. De producten worden dan volledig rondom gefotografeerd. Voor de details en om alle zijden van een product te tonen is dit eigenlijk onmisbaar. Het is ook mogelijk om het af te spelen als een filmpje.

Binnenkort vertellen wij u hier meer over in een blog.

Nog even heel kort een paar voordelen:

  • Perfecte enkele, multi en/of 360graden opnames (foto of video)
  • Door de LED verlichting in de cabine een optimale uitlichting van uw producten
  • Verhoging bezoek aan uw webshop/website
  • Verhoging van de omzet

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van 360Image, neem even contact met ons op!

Inhoud