FM Electro levert productdata aan bij 2BA met behulp van Skwirrel PIM-systeem

Sinds kort levert FM Electro haar data aan bij 2BA BestandsBeheer Artikelen doormiddel van het Skwirrel PIM-systeem. FM Electro is een groothandel en importeur van kabelmanagement systemen. FM Electro voert onder andere de merken Texit en DSG-Canusa. Bij FM Electro kunt u terecht voor bundelbanden, krimpkousen, beschermslangen, markeersystemen, kabels, zekeringen en nog veel mee producten.

De product- en handelsgegevens van FM Electro publiceren zij bij het dataplatform 2BA BestandsBeheer Artikelen . Om de publicatie van deze data efficiënter te maken heeft FM Electro ervoor gekozen gebruik te maken van het PIM-systeem van Skwirrel. Door middel van het PIM-systeem kan FM Electro haar klanten de volledige en correcte data van de producten aanbieden.

Wij bedanken FM Electro voor het vertrouwen en wensen FM Electro succes met het Skwirrel PIM-systeem.

Wilt u ook op een eenvoudige manier productdata aanleveren bij 2BA? Neem dan contact op met Skwirrel om de mogelijkheden te bespreken.

Inhoud