Veelgestelde vragen

Productinformatie bijhouden in Excel en op die manier de productinformatie beheren is de meest gebruikte manier om te werken met productdata. Voor veel bedrijven erg herkenbaar: productinformatie die in 15 verschillende Excelsheets op verschillende locaties wordt beheerd en ook nog eens door verschillende personen. Veel organisaties worstelen met deze manier van werken, aangezien de mogelijkheden met Excel beperkt zijn en er al snel versiestress ontstaat. Daarbij komt dat het overzicht snel zoek is door de grote hoeveelheid rijen en kolommen met productinformatie.


Het PIM systeem Skwirrel heeft als doel om alle productinformatie te verzamelen en te structureren op één centrale plek. Geen gedoe meer met meerdere bestanden waar meerdere versies van in omloop zijn, maar een eenduidig, gestandaardiseerd systeem. Ook op het gebied van bijlages, handleidingen, brochures etc. biedt Skwirrel als PIM systeem een oplossing voor het structureren van deze data.

Skwirrel biedt een PIM systeem waarin DAM is geïntegreerd. In Skwirrel kan alle productdata vastgelegd worden en overzichtelijk beheerd worden. Alle bijlagen en assets zijn daarbij geïntegreerd. Door het werken in één systeem is de data op één plek opgeslagen en dan ook altijd consistent.

Het PIM systeem kan met uw ERP systeem gekoppeld worden, zodat de basisproductdata vanuit uw ERP ingelezen kan worden in Skwirrel. Vervolgens kan de data in Skwirrel aangevuld en verder verrijkt worden. Deze data kan vanuit Skwirrel aangeleverd worden aan uw webshop of aan verschillende datapools. 


Skwirrel denkt graag met u mee om de koppelingen die u wenst te realiseren!

Skwirrel werkt met eigen servers waar uw productdata opgeslagen wordt.

Skwirrel is een gebruiksvriendelijk PIM-systeem en toegankelijk omdat het een SaaS-oplossing is. Daardoor kunt u altijd en overal inloggen, zonder dat u hiervoor dingen moet installeren.

Skwirrel heeft ervaring met verschillende datapools, waaronder 2ba, EZ-base, Artikelbeheer en Installdata. Skwirrel is gespecialiseerd in het aanleveren van data aan 2ba.

Skwirrel heeft veel ervaring met technische bedrijven.