Veelgestelde vragen

PIM staat voor Product Informatie Management.

PIM staat voor Product Informatie Management. Een PIM-systeem wordt ingezet door organisaties die alle relevante informatie over een producten willen beheren en ordenen. Geen gedoe meer met Excel bestanden, maar een eenduidig, gestandaardiseerd, systeem.

Het PIM-systeem verzamelt en structureert alle productinformatie op één centrale plek van waaruit het makkelijk te verrijken en distribueren is.

Een PIM-systeem verzamelt en structureert alle productinformatie op één centrale plek van waaruit het makkelijk te verrijken en distribueren is. Geen gedoe meer met Excel bestanden, maar een eenduidig, gestandaardiseerd, systeem. Lees hier meer over ons PIM-systeem en de voordelen hiervan.

Skwirrel biedt een PIM systeem waarin DAM is geïntegreerd. In Skwirrel kan alle productdata vastgelegd worden en overzichtelijk beheerd worden. Alle bijlagen en assets zijn daarbij geïntegreerd. Door het werken in één systeem is de data op één plek opgeslagen en dan ook altijd consistent.

Het PIM systeem kan met uw ERP systeem gekoppeld worden, zodat de basisproductdata vanuit uw ERP ingelezen kan worden in Skwirrel. Vervolgens kan de data in Skwirrel aangevuld en verder verrijkt worden. Deze data kan vanuit Skwirrel aangeleverd worden aan uw webshop of aan verschillende datapools. 

 

Skwirrel denkt graag met u mee om de koppelingen die u wenst te realiseren!

Skwirrel werkt met eigen servers waar uw productdata opgeslagen wordt.

Ons PIM-systeem heeft als doel alle productinformatie te verzamelen en te structureren op één centrale plek. Geen gedoe meer met meerdere bestanden waar meerdere versies van in omloop zijn, maar een eenduidig, gestandaardiseerd systeem. In de cloud, overal en altijd up-to-date. Plan een gratis demo in en ga binnen no-time aan de slag.
Lees hier meer over ons PIM-systeem en de voordelen hiervan.

Skwirrel heeft ervaring met verschillende datapools, waaronder 2ba, EZ-base, Artikelbeheer en Installdata. Skwirrel is gespecialiseerd in het aanleveren van data aan 2ba.

Wij hebben ervaring met veel verschillende soorten branches maar richten ons voornamelijk op technische branches zoals de technische groothandels en technische fabrikanten in de installatiesector, utiliteitssector, bouwsector, sanitairsector en maritieme sector.

Een digital asset management-systeem, afgekort DAM-systeem, kan het best omschreven worden als een gecentraliseerd digitaal platform. Assets zijn een vorm van ongestructureerde informatie, denk onder andere aan video, afbeeldingen, audio-opnames en gedigitaliseerde documenten.

Het systeem organiseert en beheert jouw digitale assets waardoor het opslaan, beheren en structureren van deze bestanden vereenvoudigd en overzichtelijker wordt. Kortom: met een DAM-systeem breng je structuur aan in een wirwar van informatie.

Een DAM-systeem bespaart tijd, verbeterd de samenwerking tussen medewerkers en platformen, vereenvoudigd het delen van bestanden, maakt bestanden overal inzichtelijk.

Look & feel