Trends en functionaliteiten

Wij luisteren naar onze klanten en ideeën ter verbetering zijn altijd welkom. Wij volgen trends en ontwikkelingen en bepalen of het nuttig is om toe te passen. Functionaliteiten die voor alle klanten handig of belangrijk kunnen zijn, worden binnen onze omgeving geprogrammeerd en zijn dan ook door alle klanten te gebruiken. Op deze manier verbeteren wij de Skwirrel-omgeving continue en werkt u met de modernste functionaliteiten.

ETIM-(MC)

Skwirrel ondersteunt de dynamische ETIM standaard. In de nieuwste versie van ETIM wordt gebruik gemaakt van een dynamische publicatie. Er is geen sprake meer van statische versies. Voordeel is dat bij veranderingen in de markt, ETIM de trend volgt en toevoegt aan de standaard zodat het altijd actueel is.

(meer…)

PIM

Skwirrel is een online database waarin alle functionaliteiten actueel blijven. Herimplementaties zijn daardoor overbodig, ook updates behoren tot het verleden. Daarnaast luisteren wij goed naar onze klanten en ideeën ter verbetering zijn altijd welkom.

(meer…)

DAM

Skwirrel biedt de mogelijkheid om alle documenten te koppelen in ons ingebouwde DAM (Digital Asset Management) systeem. Het maakt in dit geval niet uit of het een afbeelding, een youtube filmpje, een handleiding, een cad-tekening of nog een ander document is, ieder document kan binnen onze standaard functionaliteit gekoppeld worden.

2BA

2BA Eén formaat, één standaard en één loket voor product- en handelsgegevens! Elektronische informatie-uitwisseling is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

(meer…)

API

De betekenis van een API is letterlijk Application Programming Interface (webservice). Een API maakt het mogelijk om andere systemen en software een ‘ingang’ tot het systeem te bieden. Met deze ingang kunnen verschillende systemen met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen. Wij hebben standaard API’s beschikbaar: u kunt alle data beschikbaar in Skwirrel ophalen met behulp van onze webservices.

Integraties

Skwirrel heeft diverse plugins om uw diensten nog beter te ondersteunen. Wij bieden namelijk ook een WordPress plugin aan om uw Woocommerce webshop te vullen met data. Tevens hebben wij een koppeling met Lightspeed webshop geprogrammeerd zodat aanleveren van data aan de Lightspeed webshop geautomatiseerd wordt.


Datadashboard

Om de kwaliteit van uw data te verbeteren, wilt u graag duidelijk hebben welke data onvolledig is. Skwirrel heeft in het PIM-systeem een dashboard waar u dit kunt monitoren. U kunt zelf instellen welke kenmerken u belangrijk vind. Per probleem ziet u welke productdata u kunt verbeteren. De kenmerken zijn gebaseerd op de eisen die 2ba stelt aan de productdata.

Net als 2ba vinden wij namelijk de kwaliteit van uw data heel belangrijk. De datakwaliteit bepaalt de vindbaarheid van uw producten in uw webshop of in een datapool als 2ba. 2ba heeft hier met een nieuwsbrief aandacht aan geschonken op 19 oktober 2020. Zie onderstaand een stukje uit de nieuwsbrief:

                                     Citaat uit nieuwsbrief 2ba

Rapportage functie biedt in één oogopslag de datakwaliteit van dataleveranciers

     Sinds kort stelt 2BA voor zowel dataleveranciers als -afnemers een hulpmiddel beschikbaar om snel en op compacte wijze een rapportage te krijgen in de kwaliteit van de door dataleveranciers gepubliceerde product- en handelsdata. Zo kan binnen het Label Datakwaliteit nu ook worden gekozen voor de nieuwe optie ‘Label datakwaliteit rapport’.

 

Wilt u dat uw data goed gepresenteerd wordt, bijvoorbeeld bij 2ba, dan is Skwirrel uw partner. Meer weten? Wij zitten voor u klaar. Gebruiksvriendelijk, to-the-point en no-nonsense: dat is waar Skwirrel voor staat.

Classificaties

Datakwaliteit staat of valt met het gedisciplineerd invoeren van productspecificaties. Skwirrel is een PIM-systeem voor iedereen die op een gemakkelijke manier grote hoeveelheden data wil voorzien van ETIM-kenmerken, afbeeldingen, productsheets, et cetera…
 

Dynamische ETIM

Eigen classificaties

In de installatiebranche is de ETIM (Europees Technisch Informatie Model) een standaard classificatie. Deze classificatie zorgt ervoor dat producten met dezelfde kenmerken gegroepeerd kunnen worden. Binnen de elektrotechnische branche zorgt dit voor uniformiteit en herkenbaarheid. Skwirrel maakt gebruik van dynamische ETIM, elke wijziging is direct zichtbaar.

Wilt u liever een eigen classificatie systeem aanleggen? Ook hiervoor zijn in Skwirrel mogelijkheden. Er kan een eigen classificatie aangemaakt worden. Door gebruik te maken van vaste waarden wordt ook hier de consistentie van uw data bewaakt en is deze data net zo gestructureerd als ETIM.

 

 

ETIM MC

Stapelbaar

Wilt u gebruik maken van ETIM MC? In Skwirrel is dit ook standaard aanwezig! ETIM MC staat voor ETIM Modelling Classes en is een uitbreiding op de ‘basis’ ETIM-classificatie voor technische producten. In aanvulling op de basis ETIM-klassen geeft ETIM MC specifieke parameters om de betreffende producten als 3D geometrisch object te modelleren en/of parameters voor engineeringstoepassingen. MC-klassen worden ook wel productmodellen genoemd. Omdat de MC klassen niet los kunnen worden gezien van de gekoppelde basisklassen (aangeduid met de bekende EC-code) vormen de laatstgenoemde ook een integraal onderdeel van een ETIM MC publicatie.

Meer dan 1 klasse aan een product koppelen? Geen probleem! Bij de eigen classificatie kunnen meerdere klassen aan een product gekoppeld worden.

Bij het stapelen van deze klassen kunnen de volgende zaken geregeld worden:

  • Definiëren welke classificatie naar welk eindpunt moet.
  • Afbeeldingen kunnen koppelen aan een klasse.
  • De kenmerken kunnen in batch ingevuld en gewijzigd worden.
Jeroen Boon
jboon@skwirrel.eu
06-23928805

Vraag nu een demo aan

Wij bewijzen graag dat wij een prachtig systeem hebben dat niet kan ontbreken bij goed productbeheer. Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen dezelfde dag contact met u op.