EXACT Online

Ook met Exact Online kunnen wij Skwirrel koppelen. Alle informatie die u nodig heeft om in Skwirrel aan de slag te gaan kunnen dan worden opgehaald.

AFAS Online

Voor een groothandel hebben wij Skwirrel mogen koppelen met AFAS. Deze koppeling haalt alle relevante informatie op. Wij hebben een eerste analyse gedaan welke data in AFAS beschikbaar is.  Deze data hebben wij vervolgens getoetst op kwaliteit en waar nodig verbeterd. De volgende stap was in dit geval om via getconnect de custom getconnectors te bouwen die benodigd zijn om exact die informatie te hebben die nodig is voor een stabiele koppeling.

Een stabiele koppeling moet voor Skwirrel aan een paar zaken voldoen:

  • Repeteerbaar resultaat
  • Verifieerbaar resultaat
  • Stabiel & snel

Microsoft Dynamics

Bij een groothandel van electrotechnische producten hebben wij Skwirrel mogen koppelen met Microsoft Dynamics Navison. We hebben geïnventariseerd welke data uit welk gedeelte van het ERP systeem moet komen en hebben in Dynamics query’s geschreven en deze ontsloten met behulp van de ingebouwde webservice van Dynamics.

Deze koppeling hebben we volledig zelf gerealiseerd zonder extra kosten te maken bij een implementatiepartner. Een mooi resultaat.

WooCommerce

Om koppeling met uw WooCommerce webshop te vereenvoudigen hebben wij een plug-in ontwikkeld waarin alle informatie uit Skwirrel wordt ontsloten.