Datakwaliteit monitoren

Om de kwaliteit van uw data te verbeteren, wilt u graag duidelijk hebben welke data onvolledig is. Skwirrel heeft in het PIM-systeem een dashboard waar u dit kunt monitoren. U kunt zelf instellen welke kenmerken u belangrijk vind voor 2ba. Per probleem ziet u welke productdata u kunt verbeteren.

Net als 2ba vinden wij namelijk de kwaliteit van uw data heel belangrijk. De datakwaliteit bepaalt de vindbaarheid van uw producten in uw webshop of in een datapool als 2ba. Gebruiksvriendelijk en to-the-point: dat is waar Skwirrel voor staat. 2ba heeft hier met een nieuwsbrief aandacht aan geschonken op 19 oktober 2020. Zie onderstaand een stukje uit de nieuwsbrief.

Citaat uit nieuwsbrief 2ba: Rapportage functie biedt in één oogopslag de datakwaliteit van dataleveranciers

Sinds kort stelt 2BA voor zowel dataleveranciers als -afnemers een hulpmiddel beschikbaar om snel en op compacte wijze een rapportage te krijgen in de kwaliteit van de door dataleveranciers gepubliceerde product- en handelsdata. Zo kan binnen het Label Datakwaliteit nu ook worden gekozen voor de nieuwe optie ‘Label datakwaliteit rapport’.

Wilt u dat uw data goed naar voren komt bij 2ba, dan is Skwirrel uw partner. Meer weten? Wij zitten voor u klaar.