Excel export en import

Raakt u het overzicht ook kwijt bij veel kolommen of dat u het gevoel heeft dat u zijwaarts blijft scrollen? Als u denkt aan de ETIM kenmerken dan loopt het aantal kolommen heel snel op en zeker als u meerdere klassen in één overzicht wilt hebben dan is het eigenlijk geen doen.

De oplossing is om de kenmerken verticaal te plaatsen in plaats van horizontaal. Het voordeel is dat er over klassen heen geclassificeerd kan worden op gelijke kenmerken en dat scheelt tijd. Het filteren is eenvoudig en kan of op kenmerk of door middel van het gebruik van hulpkolommen waaronder product-id.

Skwirrel heeft dit gewoon weer goed voor elkaar en dat maakt het mogelijk om iets dat veel tijd kost, eenvoudiger te maken. Data kan vanuit het PIM-systeem geëxporteerd worden naar het Excel-bestand. In Excel kan de data verrijkt en aangepast worden, waarna het bestand op eenvoudige wijze weer geïmporteerd kan worden in Skwirrel. Uw data wordt actueler en hiermee kwalitatief sterker.

Skwirrel biedt alle functionaliteiten aan binnen een vast pakket, voor een vaste prijs. Heeft u interesse in onze import- en exportmogelijkheden en wilt u graag weten wat wij verder aanbieden, neem dan contact op. Wij denken graag met u mee! Telefoonnummer: 0341 232 171