Oplossingen

Productinformatie bijhouden in Excel en op die manier de productinformatie beheren is de meest gebruikte manier om te werken met productdata. Voor veel bedrijven erg herkenbaar: productinformatie die in 15 verschillende Excelsheets op verschillende locaties wordt beheerd en ook nog eens door verschillende personen.

Veel organisaties worstelen met deze manier van werken, aangezien de mogelijkheden met Excel beperkt zijn en er al snel versiestress ontstaat. Daarbij komt dat het overzicht snel zoek is door de grote hoeveelheid rijen en kolommen met productinformatie.

Het PIM-systeem Skwirrel heeft als doel om alle productinformatie te verzamelen en te structureren op één centrale plek. Geen gedoe meer met meerdere bestanden waar meerdere versies van in omloop zijn, maar een eenduidig, gestandaardiseerd systeem. Ook op het gebied van bijlages, handleidingen, brochures etc. biedt Skwirrel als PIM-systeem een oplossing voor het structureren van deze data.

Skwirrel biedt een PIM-systeem waarin DAM is geïntegreerd. In Skwirrel kan alle productdata vastgelegd worden en overzichtelijk beheerd worden. Alle bijlagen en assets zijn daarbij geïntegreerd. Door het werken in één systeem is de data op één plek opgeslagen en dan ook altijd consistent.

Vanuit een gebruiksvriendelijke omgeving kan een onbeperkt aantal producten en verkoopunits worden voorzien van meertalige omschrijvingen, marketingteksten, ETIM dynamische features en bijlagen zoals afbeeldingen, montage-filmpjes, gebruikshandleidingen, certificaten etc.

Krijg grip op uw productdata met het PIM-systeem van Skwirrel!