Home » Oplossingen » PIM en Dynamics 365

Skwirrel PIM en Microsoft Dynamics NAV

Product information Management – de naam zegt het al; het managen/beheren van je productinformatie. Maar hoe voorkom je dat je gegevens los van elkaar bewaard worden op verschillende plekken en in verschillende databases? Zeker als je met meer mensen binnen het bedrijf aan de verwerking van productinformatie werkt, kan dit een uitdaging zijn. Waar bedrijven vaak tegenaan lopen is bijvoorbeeld:

  • Iemand heeft productinformatie op plek A verandert, maar plek B verandert niet automatisch mee.
  • Collega’s vergeten waar ze “laatste versies” van productinformatie hebben opgeslagen.
  • Productinformatie moet bijgewerkt worden, maar wat moest er ook alweer gebeuren?
  • Afbeeldingen die meerdere keren op verschillende plekken in het systeem terugkomen.
 
Bedrijven die zich herkennen in bovenstaande punten hoeven niet verder te zoeken. Skwirrel heeft een Product Informatie Management systeem ontwikkeld waar het beheer van productdata eenvoudig en overzichtelijk is.

Product information management in Dynamics 365

Werk je met Microsoft Dynamics NAV als ERP-systeem? Dan leggen wij de koppeling met ons PIM-systeem. Hierdoor worden producten automatisch overgezet naar de PIM oplossing van Skwirrel en kan vanaf dan de data in Skwirrel beheerd worden. Data is vanaf dat moment altijd actueel en overzichtelijk. Op deze manier heb je de data direct beschikbaar in Skwirrel en behoeft deze niet op twee plekken bijgehouden te worden.

 

In Skwirrel kunnen producten verrijkt worden met kenmerken en informatie. Daarnaast leg je bijvoorbeeld connecties met een CMS of een plugin zoals Woocommerce, of gebruik je de data voor je kassasysteem.

Benieuwd naar wat de koppeling tussen Product Informatie Management en Microsoft Dynamics NAV voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bekijk hieronder de verschillende pakketten die wij aanbieden, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Basic
€199,-
Per maand
Premium
€539,-
Per maand
Plus
€399,-
Per maand