Home » Oplossingen » PIM en Woocommerce​

PIM en Woocommerce

Wil je met een WordPress website een webshop starten? Dan gebeurt dit vaak met behulp van de plugin Woocommerce. Echter, koppelt Woocommerce niet automatisch externe productinformatie met het systeem zelf. Je kunt wel imports maken met behulp van Excel lijsten, maar deze worden niet real-time geüpdatet.

Skwirrel heeft een plug-in ontwikkeld die een koppeling legt tussen productinformatie en een WooCommerce webshop. Met deze plug-in is het mogelijk om de data vanuit het Product Informatie Management Systeem Skwirrel, op je webshop zichtbaar te maken. Met deze plug-in kan een online catalogus opgezet worden en alle specificaties (bijvoorbeeld ETIM of uw eigen specificaties) en alle bijlagen kunnen vanuit Skwirrel gesynchroniseerd worden met je webshop. In Skwirrel kan je eenvoudig alle productdata vullen en up-to-date houden en deze, eventueel naast het aanleveren van de productdata aan verschillende datapools, weergeven.

Hoe werkt het?

Vanaf het WordPress-dashboard kunnen alle voorkeuren van synchronisatie ingesteld worden. Je kunt alle beschikbare gegevens vanuit Skwirrel in je webshop perfectioneren en het filteren voor klanten nog eenvoudiger maken.

Voor iedere webshop is het van belang dat er zoveel mogelijk specificaties van producten beschikbaar zijn, want dat verhoogd de kans om uw producten te verkopen. De specificaties en afbeeldingen kunnen het koopgedrag van klanten beïnvloeden. Deze data kan allemaal in Skwirrel worden aangegeven en verwerkt.

Met een CRON-script is het mogelijk om te synchroniseren via een opdrachtregel in de Skwirrel synchronizer. Hiermee is het mogelijk om alle data die je wenst, vanuit Skwirrel te publiceren op de webshop.

Wil je direct even overleggen over of  en wat wij voor jouw organisatie kunnen doen, neem contact op met mij!

Wijzigingen doorvoeren

Indien je kleine wijzigingen in je data doorvoert in Skwirrel, kan daarvoor een webhook ingericht worden. Hierdoor worden alleen de wijzigingen opgehaald en behoeft niet alle data gesynchroniseerd te worden. Alleen de data die daadwerkelijk gemuteerd is, wordt dan geüpdatet. Dat vergt minder tijd en is een kleine belasting voor de systemen.

Er kunnen meerdere webhooks ingesteld worden in Skwirrel. Het koppelen van softwarepakketten is niet altijd eenvoudig, maar bij Skwirrel doen we er alles aan om het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Kies het pakket dat bij past jouw organisatie

Basic
€199,-
Per maand
Premium
€539,-
Per maand
Plus
€399,-
Per maand