Over ons

De kracht van ons team zit in ons motto

Skwirrel is ontwikkeld in co-creatie door gebruikers en databeheerders. Het is gemaakt door mensen van de werkvloer voor mensen van de werkvloer. Hierdoor is een mooie synergie gecreëerd tussen vraag en aanbod. De acceptatie bij uitvoering verliep dan ook probleemloos.

Door gebruik te maken van logische schermen en lage datadichtheid is het product geschikt gemaakt voor iedereen.

Skwirrel is een ETIM compatible product informatie management (PIM) tool waarin de artikelen van de gebruiker geclassificeerd en verrijkt kunnen worden middels de ETIM methode. Tevens kunnen afbeeldingen en extra bijlagen worden bijgehouden op een zeer gebruiksvriendelijke manier.

Zonder u zijn we geen team

Wij zijn een team dat verschillende disciplines in zich verenigt. Hierdoor is een krachtige samenwerking ontstaan met specialistische kennis. Denk hierbij aan database-beheer, BPM (business procesmanagement and modeling), software-design, projectmanagement, branchekennis, etcetera… En eigenlijk maakt u ook deel uit van ons team, want u weet als geen ander wat u wilt.

Zo scheppen we samen orde en structuur in complexe omgevingen.

Monique van Ree

Algemeen directeur

"Doen wat je zegt en zeggen wat je doet" is mijn persoonlijke motto. Ik houd mij aan gemaakte afspraken en ben altijd toe aan een nieuwe uitdaging. Gedrevenheid en enthousiasme zijn termen die bij mij passen. Door mijn procesmatig goede inzichten zet ik verbeterkansen om in resultaten. De uitdaging om samen een project tot een goed einde te brengen vind ik geweldig. Succesvolle samenwerking, procesverbetering en een gezamenlijke strategie voor de meest efficiënte werkwijze zijn mijn drijfveren.

Specialismen:

  • samen met de klant strategie bepalen;
  • bevorderen samenwerking;
  • procesbewaking;
  • deadline bewaking.

Jeroen Boon

Consultant

Heldere en concrete oplossingen die duurzaam zijn, daar ga ik voor. Als idealist vind ik dat elke oplossing perfect moet werken. Het appelleren aan de behoefte van de klant is mijn specialiteit. Veel te vaak wordt in de bekende structuren gedacht terwijl het zoveel eenvoudiger kan. Mijn roots in de IT zorgen ervoor dat mijn technische kennis mijn ervaring ondersteunt.

Specialismen:

  • samen met de klant de behoefte bepalen;
  • implementatie van ieder gewenst model;
  • support tot in de puntjes;
  • klantvriendelijk.

Wij gaan pas weg als het werkt.

Missie

Wij zijn een duurzaam georiënteerd bedrijf waarin integriteit en kwaliteit van het product en de service voorop staan.

Visie

Onze maatschappij wordt steeds verder gedigitaliseerd, gerobotiseerd en ook gepersonaliseerd. Productinformatie en –classificatie worden daarmee steeds belangrijker en zullen voor fabrikanten, groothandels en webshops de onderscheidende factor worden.

"We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt."

Albert Einstein