Over Skwirrel

Skwirrel is in 2017 opgericht door Jeroen Boon, Tristan Schoonen en Monique van Ree. Met jarenlange ervaring in de ICT hebben zij vraag en aanbod bij elkaar gebracht en PIM software ontwikkeld die het structureren, verrijken en verspreiden van productinformatie mogelijk maakt.

 

Door de co-creatie van gebruikers en databeheerders, is onze PIM software zowel eenvoudig als technologisch superieur. Het past perfect bij de dagelijkse praktijk van fabrikanten en/of groothandelsbedrijven.

Ons team bestaat uit diverse specialisten met elk een eigen discipline. Denk hierbij onder andere aan databasebeheer, BPM, software-design, projectmanagement en uiteraard specialisten met veel branchekennis. Met onze specialisten, en mede dankzij de nauwe samenwerking met onze klanten, zijn wij in staat om ons systeem continu te blijven ontwikkelen en scheppen wij samen orde en structuur in complexe omgevingen.

Onze USP’s

Met het PIM-systeem van Skwirrel ben je altijd verzekerd van:

Persoonlijke en betrouwbare service

Gebruiksvriendelijke omgeving

Geïntegreerd DAM systeem

Scherpe prijzen, dankzij ons concurrent user model

Kennismaking

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner waarmee jij ook grip kunt krijgen op jouw productdata? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij spreken de mogelijkheden graag met je door. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Ons team is er voor u!

Chrisjon Winter
Data consultant
Jeroen Boon
Data Adviseur
Josien Jacobusse
Project management

Telefoon

chrisjon@skwirrel.eu

Telefoon

jeroen@skwirrel.eu

Telefoon

josien@skwirrel.eu

Vragen?

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem contact met ons op of kijk in onze FAQ.