Home » DAM-systeem

DAM-systeem

Wat is een DAM-systeem?

Een digital asset management-systeem, afgekort DAM-systeem, kan het best omschreven worden als een gecentraliseerd digitaal platform. Assets zijn een vorm van ongestructureerde informatie, denk onder andere aan video, afbeeldingen, audio-opnames en gedigitaliseerde documenten. Door het DAM-systeem kunnen stakeholders de betreffende bijlagen/documenten die door het PIM systeem zijn gestructureerd inzien, als deze worden aangeboden aan bijvoorbeeld website, webshop of platforms als 2ba.

Het systeem organiseert en beheert jouw digitale assets waardoor het opslaan, beheren en structureren van deze bestanden vereenvoudigd en overzichtelijker wordt.

Een DAM-systeem biedt dé oplossing voor het efficiënt laten verlopen van jouw bedrijfsprocessen. Het eindeloos over en weer mailen om juiste bestanden in handen te krijgen behoort daarmee ook tot de verleden tijd. De productdata wordt namelijk overzichtelijk vastgelegd en beheerd en alle bijlagen en assets zijn daarbij geïntegreerd. Kortom: met een DAM-systeem breng je structuur aan in een wirwar van informatie.

De voordelen van ons PIM-systeem

Geïntegreerd in ons PIM-systeem

Het PIM-systeem van Skwirrel heeft een geïntegreerd DAM-systeem waardoor het opslaan, beheren en structureren van alle digitale bestanden vereenvoudigd en overzichtelijker wordt. Bestanden zijn makkelijk terug te vinden, te delen en te koppelen aan verschillende in- en externe systemen en gebruikers.

Door het werken in één systeem wordt de data altijd consistent op één plek opgeslagen en zijn er geen duplicaten meer mogelijk. De functionaliteiten zijn altijd up to date, doordat ons systeem aan Saas (Software as a service) oplossing is. Updaten en herimplementaties zijn dus niet meer nodig en iedereen kan te allen tijde bij de documenten.

Conversie

Verhoogde conversie

Synergy

Betere synergie tussen (E-commerce)systemen

Bespaar tijd

Werk efficiënter en effectiever door tijd te besparen

Plan een gratis demo in

Wil jij zien hoe je eenvoudig en snel structuur aanbrengt in een wirwar van informatie? Wij geven je graag een demo, online of bij jou op locatie. Tijdens deze demo vertellen wij je meer over ons PIM-systeem, het geintegreerde DAM-systeem en vertellen wij je hoe je jouw bedrijfsprocessen efficiënter kunt laten verlopen.

Vragen?

Krijg grip op jouw productdata met het PIM-systeem van Skwirrel! Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem contact met ons op of kijk in onze FAQ.