Home » SaaS oplossing

SaaS oplossing voor productmanagement

Software-as-a-Service, afgekort ook wel SaaS genoemd, is inmiddels al een ingeburgerd gegeven. Saas houdt in dat software op alle plekken benaderd en gebruikt kan worden. Een grote vooruitgang in vergelijking met de software on-premise (binnen het bedrijf op een eigen server).

 

Onze PIM oplossing is een SaaS. Echter, zien wij SaaS dan ook bij voorkeur vertaald naar Software-as-a-Solution in plaats van Software-as-a-Service. Dat is namelijk wat wij bieden. Dé oplossing voor productdata en de verwerking hiervan.

Waar gebruik je de PIM-software van Skwirrel voor?

Om een webshop, catalogus of misschien om aan andere platform data te kunnen aanleveren, is het belangrijk dat je aan producten alle informatie gekoppeld hebt. Dit is precies waar het PIM-systeem van Skwirrel voor is.

Vindbaar & bereikbaar

Je kent het wel; een eekhoorn die zijn nootjes op plekken bewaard en soms vergeet waar ze begraven zijn. Echter, kan deze eekhoorn zijn nootjes wél terug vinden. Daar komt het woord Skwirrel vandaan. Wij bewaren alle productkenmerken in onze software oplossing en jij kunt deze software overal gebruiken.


Bovendien is ons PIM-systeem gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en overal bereikbaar; op kantoor, thuis, in de auto, bij vrienden, bij een weekendje weg – het maakt allemaal niet uit. Onze Skwirrel PIM oplossing is er voor jou.


Overigens kan Skwirrel ook on-premise worden opgeleverd. Dit vergt meer onderhoud maar aan de andere kant kan dit ook zeker een bewuste keuze zijn en bieden wij deze mogelijkheid.

Benieuwd naar wat onze SaaS oplossing voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bekijk hieronder de verschillende pakketten die wij aanbieden, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kies het pakket dat bij past jouw organisatie

Basic
€199,-
Per maand
Premium
€539,-
Per maand
Plus
€399,-
Per maand