Webhooks in Skwirrel

Je productinformatie kan eenvoudig up to date gehouden worden door gebruik te maken van de webhooks in Skwirrel. Een volledige sync tijdens productie tijd is niet altijd wenselijk, daarom kan bij Skwirrel gebruik gemaakt worden van een webhook om enkel die informatie te updaten die daadwerkelijk gemuteerd is. In Skwirrel kun je meerdere webhooks eenvoudig instellen. Het koppelen van softwarepakketten is niet altijd eenvoudig, maar bij Skwirrel doen we er alles aan om het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken. De webhook stuurt een JSON bericht naar de ingestelde URL’s die eenvoudig uit te lezen zijn door uw endpoint. Dit kan een website en/of een webshop zijn.

Onderstaand bericht wordt verstuurd bij het aanpassen van een product. Het bevat de naam van de entiteit, de type events en de interne ID’s van de entities.

Meer informatie?

Door middel van de webhooks kun je je data makkelijk courant houden. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via info@skwirrel.eu of bel +31 (0)341 232 171.

Relevante blogartikelen

ETIM-classificatie, wat is het en hoe werkt het?
ETIM staat voor Europees Technisch Informatie Model en is een standaard classificatie in de installatiebranche en bouwsector.
PIM en SEO: ingrediƫnten voor een succesvolle webshop
Bij relaties van Skwirrel merken wij dat PIM en SEO essentieel zijn om online succesvoller te worden. Maar wat zijn nu de belangrijkste voordelen van PIM?

Experience what we can do for you? Contact us for information, advice and enthusiasm.