360 fotocabine

Kort geleden maakten wij bekend te gaan werken met een hele speciale fotocabine waarin niet alleen productfoto’s genomen kunnen worden, maar ook 360graden video’s gemaakt kunnen worden. In deze blog vertellen wij u graag meer over deze fotocabine waarin elk product tot zijn recht komt.

De fotocabine van 360Image is ideaal voor het maken van 2D en 360graden foto’s voor uw webshop. Doordat de fotocabine beschikt over een laser kunnen de producten perfect uitgelijnd worden. Dit zorgt ervoor dat elk product perfect uitgelijnd op de foto staat. De fotocabine biedt ook de mogelijkheid om 360graden foto’s en video’s te maken. Hiervoor beschikt de cabine over een draaiende boden plaat waarmee de producten gelijkmatig draaien tijdens het maken van de foto en/of video.

In de fotocabine kunnen producten worden geplaatst met een maximale grote van 50 x 30 x 70 cm (BxDxH) en met een maximaal gewicht van 25 kilogram. De fotocabine is speciaal gemaakt om glanzende producten goed op de foto te krijgen. De verschuifbare LED verlichting samen met de mat zwarte binnenkant van de zijdeuren van de fotocabine zorgen ervoor dat glanzende producten niet tot weinig weerspiegeling laten zien.

Zo werkt het

Wij zorgen ervoor dat, met een test product, de foto machine volledig correct afgesteld wordt. Daarna gaan we aan de slag met de productfoto’s. De productfoto’s worden zo gemaakt dat elke afbeelding dezelfde instellingen heeft. Na het maken van de foto’s worden deze bewerkt in een speciale software waar de achtergrond automatisch komt te vervallen. Vervolgens worden de foto’s ter controle verzonden naar onze klant. Wanneer de klant de foto’s goedgekeurd heeft bestaat er de mogelijkheid om deze direct te laten verwerken in het PIM systeem. Hiermee, indien aanwezig, worden de producten direct via de koppeling naar de webshop en/of datapool gesynchroniseerd.

Door uw productfoto’s te laten maken door de fotocabine weet u zeker dat u hoge kwaliteit productfoto’s mag verwachten. Dankzij de vele opties die de fotocabine bied kunnen de productfoto’s op efficiënte wijze gemaakt worden met constant dezelfde instellingen. Dit zorgt voor gestructureerde en uitgelijnde productfoto’s in uw webshop.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de 360Image? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Relevante blogartikelen

ETIM-classificatie, wat is het en hoe werkt het?
ETIM staat voor Europees Technisch Informatie Model en is een standaard classificatie in de installatiebranche en bouwsector.
PIM en SEO: ingrediƫnten voor een succesvolle webshop
Bij relaties van Skwirrel merken wij dat PIM en SEO essentieel zijn om online succesvoller te worden. Maar wat zijn nu de belangrijkste voordelen van PIM?

Experience what we can do for you? Contact us for information, advice and enthusiasm.