Home // News overview

Artissan live met Installdata

Created on 08-03-2019 by Skwirrel

Artissan is a Belgian manufacturer of excellent wall coverings of bathrooms. Since the launch of Fesah, Artissan joined almost directly the Belgian InstallData.

Read more

Informatiemarkt

Created on 31-01-2019 by Skwirrel

Op 30 januari 2019 vond in Soesterberg de bijeenkomst van Ketenstandaard (ETIM) plaats in het kader van Digitalisering in de Bouw. Skwirrel mocht hier ook bij aanwezig zijn om te laten zien hoe gebruiksvriendelijk ons PIM systeem is en dat als je wilt starten met digitalisering je dus inderdaad ook echt heel snel van start […]

Read more

Webservice

Created on 10-01-2019 by Skwirrel

Data heeft weinig waarde als het niet op een eenvoudige en gestructureerde manier uitgewisseld kan worden. Skwirrel heeft daarom standaard een eigen webservice waarmee eenvoudig informatie opgehaald kan worden voor bijvoorbeeld uw webshop en of site. Neem contact op met Jeroen als u meer informatie wenst.

Read more

Informatiemarkt 30 januari | Digitalisering in de bouwindustrie

Created on 28-12-2018 by Skwirrel

Skwirrel staat ook op de informatiemarkt georganiseerd door Ketenstandaard. Op 30 januari is Skwirrel als PIM-partner van Ketenstandaard aanwezig op de informatiemarkt van de bijeenkomst “digitalisering in de bouwindustrie”. Ook u kunt zich nog aanmelden voor deze bijeenkomst via de website van ketenstandaard. De informatiemarkt vindt plaats in de Wintertuin bij het Kontakt der Kontinenten, […]

Read more

2BA evenement “Kent u PIM al? Save the date! 27 maart 2019

Created on 20-12-2018 by Skwirrel

Skwirrel is van de partij bij deze informatieve meeting   De nieuwsbrief is als volgt naar de leden van 2BA verzonden:  

Read more

Stop puzzling!

Created on 16-12-2018 by Skwirrel

You trade in technical products, not in data. So that data must do what you want and not cost too much time and effort. Skwirrel jumps into the gap for you and tames your data. Get to know the most user-friendly system for classifying products. Simply and traditionally programmed. The link between your own database and the world outside is now super simple.

✓ Works with 2BA & Installdata
✓ Always up to date thanks to Dynamic Etim

Read more

Hoe is het met uw datakwaliteit gesteld?

Created on 14-12-2018 by Skwirrel

Wat is uw datalabel?
Heeft u een A-label of bent u onderweg van een D naar een A? Waarschijnlijk is er nog veel te verbeteren aan uw datakwaliteit maar is het begin lastig. Neem contact op Jeroen (jboon@skwirrel.eu) en laat u informeren over de mogelijkheden van Skwirrel.

Read more

Druk bezig met de Skwirrel give away!

Created on 12-12-2018 by Skwirrel

We zijn druk bezig met onze eigen give away, bent u benieuwd naar het eindresultaat? Geef het aan en wij sturen er één zodra de give-away klaar is.

Read more

Productbeheer kost tijd!

Created on 11-12-2018 by Skwirrel

Skwirrel kan het productbeheer voor u uit handen nemen zodat uw medewerkers alle tijd kunnen benutten om offertes en orders te scoren.

Read more

Gerelateerde artikelen in uw webshop etc. vermelden?!

Created on 11-12-2018 by Skwirrel

Gerelateerde artikelen? Dat kan zonder problemen in Skwirrel.

Read more

Do you have any questions?
Jeroen is happy to help.